Mad
22. oktober 2021

Perfekt Semifreddo med blåbær og hvid chokolade

Semifreddo er italiensk og betyder halvfrossen og hentyder til, at denne is skal have en tilpas blød konsistens, når den serveres.
Af: Timm Vladimir
Semifreddo med blåbær og hvid chokolade

Foto: Columbus Leth

Semifreddo er italiensk og betyder halvfrossen og hentyder til, at denne is skal have en tilpas blød konsistens, når den serveres.
8 personer

Semifreddo med blåbær og hvid chokolade

  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 4 pasteuriserede æggehvider
  • 4 dl piskefløde
  • 100 g hvid chokolade
  • 100 g blåbær, evt. fra frost
Annonce

Opskrift - sådan laver du semifreddo med blåbær og hvid chokolade

  1. Pisk æggeblommer og sukker sammen i en skål til en let og luftig masse. Pisk æggehviderne stive i en anden skål. Pisk fløden til let skum i en tredje skål – det må endelig ikke blive for stift.
  2. Riv chokoladen groft.
  3. Vend forsigtigt æggeblommemassen sammen med de piskede æggehvider, flødeskum, revet hvid chokolade og blåbær.
  4. Hæld iscremen i en fryseegnet beholder, og stil den i fryseren i mindst 2 timer, indtil kanten er frossen, og midten stadig er blød. Servér isen.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.