
Hvis du ikke kan få fat i pankorasp, kan du sagtens bruge almindelig rasp eller blot mandler. Pankorasp fås bl.a. i asiatiske fødevarebutikker.
1. Hak det yderste af knoglen af hvert kyllingelår med en stor kniv. Hæld mælk i en dyb tallerken. Blend mandlerne fint i en minihakker, og vend dem sammen med rasp, fintrevet citronskal, salt og peber. Vend kyllingelårene i mælk og herefter i raspblandingen. Læg lårene i en bradepande beklædt med bagepapir, og steg dem i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter.
2. Stegte kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12-15 minutter. Afkøl, og skær dem i skiver. Bælg ærterne. Steg kartoflerne gyldne og sprøde i smør og olie på en pande. Tilsæt ærter, og steg dem med i 2 minutter. Krydr med salt og peber.
3. Fennikelsalat: Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Læg skiverne i en skål med iskoldt vand, så de krøller let. Skyl og skær salaten i tynde både. Skyl og skær peberfrugt i små tern. Bland grøntsagerne i en skål.
4. Sennepsdressing: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i fennikelsalaten. Servér som tilbehør til kyllingelår og kartofler.