Ovnstegt safrankylling og spidskålssalat med dadler 
 Tid: 30 minutter. Marinering: Mindst 30 minutter, gerne natten over. Ovntid: 25 minutter Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 500 g kyllingebrystfilet 2 store løg 400 g græsk yoghurt saft af 3 citroner 1 spsk. gurkemeje 2 tsk. salt 3 spsk. kogende vand ½ tsk. safrantråde     KÅLSALAT ½ rød spidskål 2 rødbeder 3 spsk. olivenolie 3 spsk. citronsaft salt og friskkværnet peber ½ dl mandler 1 dl tørrede dadler 1 håndfuld mynteblade   
TILBEHØR fladbrød eller pitabrød   
PRØV OGSÅ: Skift safrankylling ud med en skøn garam marsala-kylling med bagt butternutsquash   Opskrift - sådan laver du ovnstegt safrankylling og spidskålssalat med dadler 
   1. Skær kødet i mindre stykker. Pil løg, og skær dem i både. Bland løg, kylling, yoghurt, citronsaft, gurkemeje og salt i en skål. Hæld kogende vand over safrantrådene i en kop, og lad det stå et par minutter, inden du rører det sammen med resten. Lad kødet marinere på køl i 30 minutter – gerne natten over. Tænd ovnen på 175°. Fordel skålens indhold i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen i 25-30 minutter, indtil kødet er gennemstegt.   2. KÅLSALAT: Snit spidskål fint. Skræl rødbederne, og riv dem groft. Vend kål og rødbeder med olie, citronsaft, salt og peber. Rist mandler på en tør pande, og hak dem. Skær dadler i skiver, og hak mynten. Drys mandler, mynte og dadler over salaten, og servér med kylling og lunt brød.    
Få indkøbslisten til hele ugen her
  
 UGENS ANDRE OPSKRIFTER
 Mandag: Falafel-pizza med hummus og syltede rødløg – Få opskriften her
 Onsdag: Æggekage med grøntsager og bresaola – Få opskriften her
 Torsdag: Asiatisk mangosalat med spicy tigerrejer – Få opskriften her (link fjernet)
 Fredag: Nem pulled pork-burger med coleslaw – Få opskriften her (link fjernet)