
Mad
Nem pulled pork-burger med coleslaw
15. juni 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Lav saftig og smagfuld pulled pork på ingen tid ved at bruge svinemørbrad. Her får du opskriften på en nem pulled pork-burger med coleslaw
Nem pulled pork-burger med coleslaw
Tid: 35 minutter. Simretid: 1 time Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 500 g svinemørbrad 2 tsk. røget paprika 2 tsk. hvidløgspulver 1 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. stødt koriander ½ tsk. chilipulver 1 tsk. salt og friskkværnet peber smør til stegning 1 æble 140 g tomatpuré 2½ dl bouillon (svine-, hønse- eller klar bouillon) 1 spsk. ahornsirup 2 spsk. æblecidereddike COLESLAW 1 spidskål 4 gulerødder 1 løg 1 æble 1½ dl skyr 2 spsk. mayonnaise 3 spsk. æblecidereddike 2 tsk. dijonsennep 2 tsk. honning salt og friskkværnet peber TIL SERVERING 4-8 burgerboller PRØV OGSÅ: Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips
Opskrift - sådan laver du pulled pork-burger med coleslaw
1. Puds svinemørbraden for sener, og del den evt. i 2, så den passer ned i gryden. Gnub kødet grundigt ind i røget paprika, hvidløgspulver, spidskommen, koriander, chilipulver, salt og peber. Smelt smørret i gryden, og brun svinemørbraden. Riv æblet, og tilsæt det sammen med tomatpuré og bouillon. Bring det i kog, og lad det simre i 1 time under låg. 2. COLESLAW: Riv eller snit spidskål, gulerødder, løg og æble, evt. ved hjælp af en foodprocessor. Bland skyr, mayonnaise, eddike, sennep, honning, salt og peber. Rør grøntsager og dressing sammen. 3. Tag mørbraden op af gryden, og læg den på et skærebræt. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler. Smag saucen til med ahornsirup, æblecidereddike, salt og peber, og kom kødet tilbage i gryden. Lad det simre i 10 minutter, og servér med lune burgerboller og coleslaw.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Falafel-pizza med hummus og syltede rødløg – Få opskriften her
Tirsdag: Ovnstegt safrankylling og spidskålssalat med dadler – Få opskriften her
Onsdag: Æggekage med grøntsager og bresaola – Få opskriften her
Torsdag: Asiatisk mangosalat med spicy tigerrejer – Få opskriften her