

Moderne smørrebrød
23. maj 2016Smushie er smørrebrød i hapserstørrelse, det er en bid højtbelagt luksus, så der skal selvfølgelig lidt flere små originale bidder rugbrød eller lyst brød til for at blive mæt.
Skal rugbrød til dit smørrebrød i køleskabet eller bliver det tørt?
Brug fantastien og lav dine smushies - iøvrigt en sammensætning af ordene smørrebrød og sushi, altså de små mundrette stykker med ris og fisk - og byd på en frokost ud over det sædvanlige.
De traditionelle stykker smørrebrød er heldigvis også stadig et hit på frokostbordene og frokostrestauranterne.
Få 20 suveræne stykker smørrebrød fra smørrebrødsdronningen Ida Davidsen
Smørrebrød med rullepølse og skysalat
Det tager 10 min. at smørre de 4 små madder
½ rødløg
50 g kraftsky
½ dl kapers
½ spsk. olivenolie
Salt, peber
4 skiver rugbrød
Gammeldags eller jydefedt
4 skiver røget rullepølse
2-4 stk. flæskesvær
Pil og skær rødløget i små terninger.
Skær skyen i terninger og vend den forsigtigt med rødløg, kapers, olivenolie, salt og peber.
Halvér brødet, smør det med fedt og anret med en rullet skive rullepølse, skysalat og knust flæskesvær.
Få fire klassiske stykker smørrebrød med fiskepålæg her
Krebsehaler med dildmayonnaise
Røget laksetatar med rævesauce
Røget hellefisk med farvet pynt

