Mad
27. november 2020

Marcipankugler med hvid chokolade og lakrids

Lakrids og hvid chokolade er blevet en slags nyklassiker, der er svær at komme uden om. Her får du opskriften på de lækreste marcipankugler med hvid chokolade og lakrids der er lavet i en fart
Af: Emma Martiny. Udgivet første gang 30. november 2018
Marcipankugler med hvid chokolade og lakrids

Foto: Winnie Methmann

Lakrids og hvid chokolade er blevet en slags nyklassiker, der er svær at komme uden om. Her får du opskriften på de lækreste marcipankugler med hvid chokolade og lakrids der er lavet i en fart
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 100 g hvid chokolade
  • 150 g marcipan
  • 4 tsk. rå lakridspulver
  • lakridsgranulat til pynt
Annonce

Marcipankugler med hvid chokolade og lakrids (12 stk.)

  1. Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad.
  2. Ælt marcipan sammen med lakridspulver. Tril marcipanmassen til små kugler.
  3. Dyp dem i den smeltede chokolade. Sæt dem på bagepapir.
  4. Drys med lakridsgranulat, mens chokoladen stadig er fugtig, og lad herefter chokoladen sætte sig på køl.
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.