Mad
1. november 2010

Marcipan-cupcakes

Cupcakes – eller muffins, som de også hedder – er blevet vældig populære. Og de er da også nemme at lave og sjove at dekorere.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Marcipan cupcakes

Foto: Bjørn Jakobsen

Ca. 18 stk.

Det skal du marcipan cupcakes

75 g smør
2 spsk lys sirup
50 g sukker
2 æg
3 dl mælk
150 g marcipan
225 g mel
100 g havregryn
2 tsk bagepulver

Glasur:
150 g hvid chokolade
150 g flødeost
1 spsk flormelis

Pynt:
Krymmel

Prøv også: Espresso cupcakes

Sådan laver du marcipan cupcakes

Smelt smørret og rør sirup og sukker i.

Tilsæt æg, mælk og revet marcipan.

Bland mel, havregryn og bagepulver, kom det i dejen, der røres glat.

Fordel i forme og bag ved 225 grader i ca. 25 min.

Afkøl og tag evt. kagerne ud af formene.

Smelt chokoladen meget forsigtigt og afkøl lidt.

Rør med flødeost og flormelis og fordel på kagerne.

Drys med krymmel.

Prøv også nogle af vores andre gode cupcakes

Cupcakes Grunddej til muffins/
cupcakes
Mad-muffins Rabarber muffins Skinkemuffins

Læs også