
Kærlighed og sex
Foto: Bjørn Jakobsen
Ca. 18 stk.
75 g smør
2 spsk lys sirup
50 g sukker
2 æg
3 dl mælk
150 g marcipan
225 g mel
100 g havregryn
2 tsk bagepulver
Glasur:
150 g hvid chokolade
150 g flødeost
1 spsk flormelis
Pynt:
Krymmel
Smelt smørret og rør sirup og sukker i.
Tilsæt æg, mælk og revet marcipan.
Bland mel, havregryn og bagepulver, kom det i dejen, der røres glat.
Fordel i forme og bag ved 225 grader i ca. 25 min.
Afkøl og tag evt. kagerne ud af formene.
Smelt chokoladen meget forsigtigt og afkøl lidt.
Rør med flødeost og flormelis og fordel på kagerne.
Drys med krymmel.
Prøv også nogle af vores andre gode cupcakes
Cupcakes Grunddej til muffins/
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.