Mad
9. oktober 2008

Rabarber muffins

Rabarber muffins er utrolig lækre, men er også en lidt utraditionel muffin
Af: Louise Dandanell Ørsted
https://imgix.femina.dk/media/3af44182b1fa42ec9447f7c7e38b54f8.jpg

125 g smør
125 sukker
2 æg
150 g mel
1 tsk bagepulver
175 g rensede rabarber,
skåret i små stykker

Kompot:
125 g rensede rabarber,
skåret i små stykker
2 spsk vand
50-75 g sukker

Pisk smør og sukker sammen. Rør æggene i et ad gangen. Sigt mel og bagepulver i dejen, og rør det i sammen med rabarberne. Hæld dejen i 10-12 muffinforme, og bag dem i 20-22 minutter ved 175 grader.
Kog resten af rabarberne op med vand og sukker, og lad dem simre i ca. 10 minutter. Server kompotten til kagerne, når de er kølet lidt af.

Læs også