Annonce
Mad
26. februar 2019

Mango-bellini-cocktail

Sød, syrlig og parfumeret − det er smagen af mango. Tilsæt tør mousserende vin, så får du bobler og varme i kinderne. Her får du opskriften på en skøn mango-bellini-cocktail
Af: Timm Vladimir
Mango-bellini-cocktail

Foto: Columbus Leth

Sød, syrlig og parfumeret − det er smagen af mango. Tilsæt tør mousserende vin, så får du bobler og varme i kinderne. Her får du opskriften på en skøn mango-bellini-cocktail
4 personer
Tid i alt 5 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 meget moden mango
  • sukker efter smag
  • friskpresset limesaft efter smag
  • ½ flaske tør mousserende vin
Annonce

Mango-bellini-cocktail

  1. Skræl mangoen, skær frugtkødet i grove tern, og blend dem til en glat puré i en blender.
  2. Smag til med sukker og limesaft.
  3. Fordel mangopuréen i bunden af 4 champagneglas, og top med mousserende vin.
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.