Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 28. februar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på sød kartoffelsuppe med pistacie-dukkah, spaghetti med kødboller og hellefisk a la brandade

 

MANDAGFocacciapizza med spicy pølse

Få opskriften her

 

TIRSDAGSød kartoffelsuppe med pistacie-dukkah

Få opskriften her

 

ONSDAGSpaghetti med kødboller

Få opskriften her

 

TORSDAGSvinekoteletter med stuvet grønkål

Få opskriften her

 

FREDAGHellefisk a la brandade

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN 

FRUGT OG GRØNT:oregano200 g små tomatersalat300 g grønkål2 porrer500 g søde kartoflerkartofler500 g bagekartoflerflere grøntsager eller salat

KØL OG FRYS:mælk250 g frisk pastagræsk yoghurt 10 %parmesan1 stor focaccia eller 2-3 små1 bøffelmozzarella (125 g)100 g stærk pølse i skiver400 g hakket svinekød2 flotte svinekoteletter

KØB HOS FISKEHANDLEREN TORSDAG:300 g hellefisk uden skind og ben

  KOLONIALVARER:groft brød50 g pistaciekerner uden skal1 flaske mosede tomater (ca. 7 dl)hvidt brød eller rasp

TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningeddikesalt, flagesalt, pebersukkerspidskommenmuskatnødkorianderfrøsesamfrøchiliflager1 løg9 fed hvidløggrøntsagsbouillonhvedemel1 ægsmør