Mad

Madplan for hele ugen. Uge 17 - 2011

af Louisa Lorang 17. november 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på kyllingebryst med linsesalat, torsk med skorzonerrødder og brunet smør og lam i tomat og ingefær

MANDAGLun salat med parmaskinke, gedeost og fignerFå opskriften her

TIRSDAGKyllingebryst med linsesalatFå opskriften her

ONSDAGTorsk med skorzonerrødder og brunet smørFå opskriften her

TORSDAGGræskarsuppe med karry-æblerFå opskriften her

FREDAGLam i tomat og ingefærFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 4 friske figner2 æbler2 citroneringefær1 bundt bredbladet persillekoriander100 g rucola200 g blandet salat2 skalotteløg (eller rødløg)2 persillerødder1 græskar, f.eks. butternutsquash eller hokkaido300 g skorzonerrødderKØL OG FRYS: blød gedeost1 pakke parmaskinke (ca. 90 g)2 kyllingebryster300 g lammekødKØB HOS FISKEHANDLEREN ONSDAG:400 g torsk med skind, uden ben og skæl KOLONIALVARER:grønne linserkikærtervalnøddergræskarkerner1 dåse hakkede tomater (400 g)groft brødrugbrødlune naanbrødTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningbalsamicoeddikesalt, flagesalt, peberkarryknust spidskommenlaurbærblade3 løg6 fed hvidløgflydende honningdijonsennepmelurtebouillon (gerne Herbamara)smør