Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 21. juni 2012
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på pizza med ricotta og parmaskinke, laks med ærte-asparges-salat og lammekoteletter med kartoffelbåde og tomatsalat

MANDAGSalat med boghvede og grillet grøntFå opskriften her

TIRSDAGPizza med ricotta og parmaskinkeFå opskriften her

ONSDAGLaks med ærte-asparges-salatFå opskriften her

TORSDAGSommerkrebinetter med ærte-ricotta-cremeFå opskriften her

FREDAGLammekoteletter med kartoffelbåde og tomatsalatFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 550 g blandede tomater1 bundt små gulerødderærter1 bundt dild2 økologiske citroner1 bundt forårsløg1 squash1 rød peberfrugt1 bundt hvide asparges1 potte ærteskudnye kartofler2-3 store bagekartoflerbasilikumKØL OG FRYS:evt. frosne ærtergær250 g ricotta (1 bæger)150 g god gedeostca. 80 g parmaskinke i tynde skiver300-400 g hakket svinekød4-6 små lammekoteletter KØB HOS FISKEHANDLEREN ONSDAG:300 g laks uden ben (på skind)KOLONIALVARER:(surdejs)brøddurummel2 dl boghvedegrynevt. groft brødsorte olivenTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningæbleeddikesalt, pebersukker(hvede)melflydende honningdijonsennep2 rødløg3 fed hvidløg