Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 1. november 2012
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på skinkesnitsler med jordskokker og æblesaæat, kylling i sursød sauce og bygotto med muslinger og fennikel

MANDAG Skinkesnitsler med jordskokker og æblesalatFå opskriften her

TIRSDAG Pasta med græskarsauceFå opskriften her

ONSDAG Kylling i sursød sauceFå opskriften her

TORSDAG Æggekage med squash, tomater og perleløgFå opskriften her

FREDAG Bygotto med muslinger og fennikelFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: blandet salat150 g cherrytomater1 squash1 buket broccoli1 bundt forårsløg1 ananasingefæroregano1 citron1 lille butternutsquash1 æbledild500 g jordskokker2 limefrugter2 fenniklerKOLONIALVARER: grøntsagsbouillon150 g tørret pastaperlebygketchup (gerne Heinz)hvidvin KØB HOS FISKEHANDLEREN FREDAG: 500 g blandede muslinger (hjerte-, blå- eller knivmuslinger)KØL OG FRYS: parmesan100 g ost (Vesterhavsost eller Prima Donna)4 æg2 kyllingebryster2 skinkesnitslerTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenoliestegeolielagereddikesalt, peber2 løg8 fed hvidløgsukkerevt. majsstivelseris eller nudlergrov sennepflydende honningsmør