Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 3. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på hurtig hønsesuppe, ristet laks med syrlige kartofler og bæuf a la Bourguignon

MANDAG Hurtig hønsesuppeFå opskriften her

TIRSDAG Pasta med brøndkarsepesto og mozzarellaFå opskriften her

ONSDAG Ristet laks med syrlige kartoflerFå opskriften her

TORSDAG Svinekotelet med mosFå opskriften her

FREDAG Beuf a la BourguignonFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 2 citroner2 potter brøndkarse (eller 1 stort bundtvild brøndkarse)blandet salatestragonbredbladet persilletimianperleløg400 g broccoli3 porrer1 knoldselleri400 g rosenkål4 gulerødder3 bagekartofler500 g små kartoflerevt. flere grøntsagerKOLONIALVARER: tomatpurérødvinkaperspinjekernerperlerugevt. brød KØL OG FRYS: 250 g frisk pastaparmesan1 bøffelmozzarella (125 g)2 kyllingebryster2 tykke svinekoteletter100 g bacon300-400 g okseklumpoksefond250 g champignonerKØB HOS FISKEHANDLEREN ONSDAG:250 g laks uden skind og benTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningæbleeddikesalt, peber7 fed hvidløg2-3 løg (gerne skalotte-)1 løggrøntsagsbouillon (gerne Herbamare)mælksmør