Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 13. september 2010
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på blomkålssuppe, pasta med røget laks og lam med abrikoser

MANDAGBlomkålssuppeFå opskriften her

TIRSDAGPasta med røget laks og blomkålssalatFå opskriften her

ONSDAGÆggekage med stærke pølserFå opskriften her

TORSDAGFrikadeller med bønnesalatFå opskriften her

FREDAGLam med abrikoserFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 2 økologiske citroner100 g små tomater2 tomater1 bundt dildbasilikumkoriander100 g blandet salat250 g grønne bønner1 aubergine2 fennikler1 æble1 blomkål½ kg nye kartofler KOLONIALVARER: groft brødrugbrødfladbrødkapersrøde linser100 g tørrede abrikoserKØL OG FRYS:250 g frisk pasta6 æg150 g røget laks3 stærke tyrkiske pølser (eller chorizo-)400 g hakket svinekød300 g lam i terninger TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenoliekoldpresset rapsoliestegeolieæbleeddikesalt, peber, sukkerknust tørret chilistødt spidskommencayennepeber4 løg8 fed hvidløg1 rødløggrøntsagsbouillonflydende honningmelmælk