Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 24. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på grønkåls-græskar-salat med kylling, wrap med æggesalat og bacon og rullesteg med sauce og abrikoser

 

MANDAGGrønkåls-græskar-salat med kylling

Få opskriften her

 

TIRSDAGKikærteburger med chilimayo og rosenkål

Få opskriften her

 

ONSDAGWrap med æggesalat og bacon

Få opskriften her

 

TORSDAGTorsk på cremede korn med ricotta og græskar

Få opskriften her

 

FREDAGRullesteg med sauce og abrikoser

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN 

FRUGT OG GRØNT:3 æbler6-7 citroner1 bakke karsesalviebredbladet persille1 hokkaidogræskar300 g grønkål1 bundt porrer1 kålrabi200 g rosenkålevt. salat

KOLONIALVARER:4 tortillaerperlebyg4 grove burgerbollervalnødderevt. groft brød200 g kikærter100 g tørrede abrikoser

KØB HOS FISKEHANDLEREN TORSDAG:300 g torskefisk uden skind (f.eks. lange, torsk eller sej)

  KØL OG FRYS:250 g ricottaskyr4 æg200 g ærter fra frostblå ost2 kyllingebryster100 g god bacon1 svineslag (ca. 1.200 gram)

TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningsalt, peber, sukkergod karryknust spidskommen1 rødløgflydende honningmayonnaisechilisauce (gerne chipotle)dijonsennepketchupkødsnor