Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 14. februar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på wraps med chipotle-kødboller, sprød salat med laks og wasabiærter og tortilla-pizza med parmaskinke og rucola

 

MANDAGKylling med broccoli og daikonsalat

Få opskriften her

 

TIRSDAGWraps med chipotle-kødboller

Få opskriften her

 

ONSDAGSprød salat med laks og wasabiærter

Få opskriften her

 

TORSDAGTortilla-pizza med parmaskinke og rucola

Få opskriften her

 

FREDAGBbq-ribs med colesalw

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN 

FRUGT OG GRØNT:2-3 limefrugter1 lille bundt koriander1 bundt radiser2 hjertesalatersalat100 g rucola1 kinaradise (daikon)1 broccoli1 hvidkål1 gulerodbagekartofler

KØL OG FRYS:2 mozzarellaer (a 125 g)cremefraiche2 kyllingebryster1 pakke parmaskinke (ca. 80 g)400 g hakket gris og okse800-1.000 g ribben af gris

KOLONIALVARER:farinrisvineddike1 pakke tortillaer (8 stk.)mosede tomater50 g wasabiærterchilisauce (gerne chipotle)

  KØB HOS FISKEHANDLEREN ONSDAG:300 g laks

TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningeddikeflagesaltsalt, peber, sukkercayennepeber1 løg2 fed hvidløghvidløgssalttørret oreganofuldkornsrisraspsojaflydende honningtabascomayonnaise (gerne Hellmann's)ketchup (gerne Heinz)1 ægparmesan