
Lammekoteletter med mynte-kål-salat
15. december 20111 kg små kartofler
salt
olivenolie
jomfru i det grønne
KÅLSALAT:
1 spsk. flydende honning
1 tsk. fintrevet økologisk citronskal
¼ dl citronsaft
2 spsk. olivenolie
¼ hvidkål, fintsnittet
2 håndfulde plukket mynte
50 g ristede græskarkerner
50 g soltørrede tranebær
ENDVIDERE:
4-6 små lammekoteletter
Skrub kartoflerne. Kom dem i kogende, saltet vand. Kog dem møre under låg. Gem halvdelen til onsdag. Lad kartoflerne køle en smule af. Skær dem i mundrette stykker, og rist dem i olie på en varm pande. Krydr med salt og jomfru i det grønne.
Rør imens honning, citronskal, citronsaft og olivenolie sammen. Vend dressingen med kål, mynte, græskarkerner og tranebær, og smag til med salt.
Steg lammekoteletterne i lidt olie på en varm pande. De skal bare lige have et par minutter på hver side. Krydr med salt.
Servér straks lammekoteletter med ristede kartofler og kålsalat.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



