https://imgix.femina.dk/media/5477e3e8434c4ec99084e340f9aa7665.jpg
Mad

Lammekoteletter med kartoffelbåde og tomatsalat

21. juni 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er lammekoteletter med kartoffelbåde og tomatsalat. Få opskriften her

Jeg steger kartoflerne på en varm pande i olivenolie, så slipper jeg for at tænde ovnen. Skal du alligevel have din ovn kørende, kan du selvfølgelig lave kartoflerne i ovnen.

2-3 store bagekartofler
olivenolie
salt
4-6 små lammekoteletter
salt og peber

TOMATSALAT:
300 g blandede tomater
1 rødløg i både
1 håndfuld basilikum
olivenolie
æbleeddike
salt og peber
100 g sorte oliven

Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Rist dem i olie på en varm pande ved medium varme, til de er gyldne og tilberedte.
Steg koteletterne i lidt olie, til de er rosa, eller efter smag. Krydr med salt og peber.
Skær tomaterne i mundrette stykker, og vend dem med løg, basilikum, olie, eddike, salt, peber og oliven. Servér straks koteletter med stegte kartofler og tomatsalat.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Du kan ofte købe gode lammekoteletter fra danske lam hos din nærmeste halalslagter.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/a88c977eb3f74e0ba14c37c847acfda1.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/4618b492d2944b929a88883d4a18a364.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/419c253b1ea74778970686b03a4a9a95.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/8cdc64cacb3641c195803c4b8781568c.jpg

Læs også