
Lammekoteletter med kartoffelbåde og tomatsalat
21. juni 2012Jeg steger kartoflerne på en varm pande i olivenolie, så slipper jeg for at tænde ovnen. Skal du alligevel have din ovn kørende, kan du selvfølgelig lave kartoflerne i ovnen.
2-3 store bagekartofler
olivenolie
salt
4-6 små lammekoteletter
salt og peber
TOMATSALAT:
300 g blandede tomater
1 rødløg i både
1 håndfuld basilikum
olivenolie
æbleeddike
salt og peber
100 g sorte oliven
Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Rist dem i olie på en varm pande ved medium varme, til de er gyldne og tilberedte.
Steg koteletterne i lidt olie, til de er rosa, eller efter smag. Krydr med salt og peber.
Skær tomaterne i mundrette stykker, og vend dem med løg, basilikum, olie, eddike, salt, peber og oliven. Servér straks koteletter med stegte kartofler og tomatsalat.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Du kan ofte købe gode lammekoteletter fra danske lam hos din nærmeste halalslagter.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



