

Lammekebab med tabouleh og raita
26. juli 2012
Normalt er en tabouleh lavet af couscous eller bulgur. Men prøv den med quinoa, som har en fantastisk konsistens og smag - og er en del sundere.
KEBAB:
400 g hakket lammekød
1 tsk. chiliflager
2 tsk. garam masala
1 fed hvidløg, hakket
1 tsk. revet økocitronskal
salt
olie til stegning
evt. spyd
QUINOAT-ABOULEH:
2½ dl kogt quinoa
(fra tirsdag)
250 g små tomater i kvarter
½ bundt forårsløg, snittede
saft af 1 citron
2-3 spsk. olivenolie
salt
RAITA:
2 dl yoghurt naturel
1 håndfuld mynte, hakket
1 tsk. stødt spidskommen
2 spsk. citronsaft
salt
Rør lammekød, chiliflager, garam masala, hvidløg og citronskal sammen. Form farsen til aflange kødboller, og steg dem i olie på en varm pande i 8-10 minutter i alt, eller til de er gennemstegte. Sæt dem evt. på spyd.
Vend quinoa, tomater og forårsløg med citronsaft og olivenolie, og smag til med salt.
Rør yoghurten med mynte og spidskommen, og smag til med citron og salt.
Servér straks kebab med tabouleh og raita.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



