Mad

Lammeculotte med cocucoussalat

Ugens torsdagsopskrift er lammeculotte med cocucoussalat. Få opskriften her

Bulgur er lavet på hvede og er noget af det nemmeste at tilberede. Vil du være helt sund, kan du erstatte med kogt quinoa.

1 lammeculotte, ca. 400 g
lidt olie til stegning
2 fed knuste hvidløg
salt
saft og skal af 1 økologisk citron
2 spsk. olivenolie
1½ dl couscousgryn
2 dl kogende vand
salt

ENDVIDERE:
100 g babyspinat
100 g feta
olivenolie
100 g sorte oliven
salt og peber
1 rødløg i tynde skiver

Brun culotten i olie på en varm pande. Læg hvidløgene på panden, og krydr med salt. Steg culotten i 15-20 minutter, eller til den har en kernetemperatur på 64-67° eller mere, hvis du ikke vil have den rosa.
Kom imens fintrevet citronskal, citronsaft, olivenolie, couscousgryn, kogende vand og salt i en skål, og dæk den helt tæt med husholdningsfilm. Lad det trække i 10 minutter. Rør i couscoussen med en gaffel, og smag til.
Vend spinat, fetabrud, lidt olivenolie, oliven, salt og peber og couscous forsigtigt sammen, og servér straks med skiver af lam.

TIP: Hvis du ikke er til lam, kan du stege en lille roastbeef.

Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag Tirsdag Onsdag Fredag
Læs mere om: