
Mad
Lammechops
8. august 2012af Camilla Zarah Lawes
Foto: Bjørn Jakobsen
En dejlig opskrift på mørt lam, server med Tzatziki til og gør den til en græsk oplevelse
Lammechops (Tid: 30 min.)
Ingredienser
Lammeryg, 200 g pr. pers.
Havsalt, friskkværnet peber
2 fed hvidløg
3 spsk hakket timian
Skal fra 1 usprøjtet/øko-citron
LÆS MERE: Få feriestemning i køkkenet med lækre middelhavsopskrifter
Fremgangsmåde
Lammet steges på en tør pande - med fedtkanten nedad.
Krydr med salt, peber, fintrevet hvidløg og timian.
Steg kødet mørt i en 180 grader varm ovn i 10-15 min., afhængig af hvor rødt det skal være.
Lad kødet hvile i 5 min. og skær det ud, så hver person får tre-fire ben. Drys med salt, peber og friskrevet citronskal.
Servér med tzatziki og græsk salat.
LÆS MERE: Prøv en skøn tzatziki til din lammechops
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.