https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/08/32/madsag/lam-stor.jpg
Mad

Lammechops

8. august 2012
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Bjørn Jakobsen
En dejlig opskrift på mørt lam, server med Tzatziki til og gør den til en græsk oplevelse


Lammechops (Tid: 30 min.)

Ingredienser
Lammeryg, 200 g pr. pers.
Havsalt, friskkværnet peber
2 fed hvidløg
3 spsk hakket timian
Skal fra 1 usprøjtet/øko-citron

LÆS MERE: Få feriestemning i køkkenet med lækre middelhavsopskrifter

Fremgangsmåde
Lammet steges på en tør pande - med fedtkanten nedad.

Krydr med salt, peber, fintrevet hvidløg og timian.

Steg kødet mørt i en 180 grader varm ovn i 10-15 min., afhængig af hvor rødt det skal være.

Lad kødet hvile i 5 min. og skær det ud, så hver person får tre-fire ben. Drys med salt, peber og friskrevet citronskal.

Servér med tzatziki og græsk salat.

LÆS MERE: Prøv en skøn tzatziki til din lammechops

Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Læs også