
Lam med abrikoser
13. september 2010
300 g lam i terninger
lidt olie til stegning
2 løg i både
3 fed hvidløg i tynde skiver
100 g tørrede abrikoser i strimler
1 aubergine i terninger
2 tsk. stødt spidskommen
½-1 tsk. cayennepeber
2 tomater i terninger
4 dl vand
1 dl røde linser
salt
TILBEHØR:
lidt plukket koriander
fladbrød
Brun kødet i olie i en varm stor gryde. Kom løg og hvidløg ved, og lad begge dele stege, uden at det tager farve. Kom abrikoser, aubergine, spidskommen og cayennepeber i og måske en smule mere olie. Lad det hele stege, til auberginen er blød. Kom tomater og vand på, og tilsæt linserne. Sæt låg på, og lad det simre under låg i 20-30 minutter, eller til linser og kød er møre. Tjek undervejs, om der skal tilsættes lidt mere vand.
Smag til med salt, og servér med koriander og fladbrød.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



