https://imgix.femina.dk/media/80036153df6548af994a25becd980519.jpg
Mad

Lam med abrikoser

13. september 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er lam med abrikoser. Få opskriften her





300 g lam i terninger
lidt olie til stegning
2 løg i både
3 fed hvidløg i tynde skiver
100 g tørrede abrikoser i strimler
1 aubergine i terninger
2 tsk. stødt spidskommen
½-1 tsk. cayennepeber
2 tomater i terninger
4 dl vand
1 dl røde linser
salt
TILBEHØR:
lidt plukket koriander
fladbrød
Brun kødet i olie i en varm stor gryde. Kom løg og hvidløg ved, og lad begge dele stege, uden at det tager farve. Kom abrikoser, aubergine, spidskommen og cayennepeber i og måske en smule mere olie. Lad det hele stege, til auberginen er blød. Kom tomater og vand på, og tilsæt linserne. Sæt låg på, og lad det simre under låg i 20-30 minutter, eller til linser og kød er møre. Tjek undervejs, om der skal tilsættes lidt mere vand.
Smag til med salt, og servér med koriander og fladbrød.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/0d6a6fef3bbd4869abfc848df402f763.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/62b3be712056441d8a3c923cc1715887.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8489042914c444c5a05541a8120584fb.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/78497ad424844041aa9f894ddfcc4ce5.jpg

Læs også