
PRØV OGSÅ: Bagt laks med ingefær og quinoasalat
1. Sojamarinade: Bring sojasauce i kog med farin, presset hvidløg, revet limeskal, limesaft, olie, chili og sesamfrø.
2. Laks: Læg laksen i en bradepande, hæld sojamarinaden over. Lad laksen marinere i 30 minutter. Steg laksen i en 200° varm ovn i ca. 25 minutter. Pensl undervejs med sojamarinaden fra bunden af bradepanden.
3. Nudelsalat: Læg nudlerne i en skål, og hæld 1 l kogende vand over. Lad nudlerne trække tildækket i 10-12 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra. Snit rødkål fint. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Skyl agurken, og skær den i skiver. Bland risnudler med rødkål, gulerødder, agurk, hakket koriander og cashewnødder.
4. Limedressing: Riv og pres limefrugterne ned i en skål. Rør fiskesauce, sukker og sesamolie i, og hæld dressingen over nudelsalaten. Servér til den sojastegte laks.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.