Annonce
Mad
29. august 2019

Kyllingesuppe med spinat og nudler

Så nem og lækker, at man næsten ikke forstår, hvorfor man ikke har spist denne suppe hver dag. Her får du opskriften på kyllingesuppe med spinat og nudler
Af: Camilla Biesbjerg Markussen
Kyllingesuppe med spinat og nudler

Foto: Columbus Leth

Så nem og lækker, at man næsten ikke forstår, hvorfor man ikke har spist denne suppe hver dag. Her får du opskriften på kyllingesuppe med spinat og nudler
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 løg
  • 2 porrer
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 1 l hønsebouillon
  • 5 dl vand
  • 1 tsk. sukker
  • 2 spsk. sojasauce
  • 100 g nudler, f.eks. ramen-nudler fra Santa Maria
  • 450 g kyllingebrystfilet
  • Salt og peber
  • 100 g frisk babyspinat
Annonce

Opskrift - sådan laver du kyllingesuppe med spinat og nudler

Pil og hak løg. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Steg løg og porrer i olie i en gryde i 3-4 minutter, til de er bløde. Tilsæt bouillon, vand, sukker og sojasauce, og bring suppen i kog. Tilsæt nudlerne, og kog dem i suppen i 5 minutter. Skær kyllingefilet i tynde strimler, læg dem i suppen, og lad dem koge i ca. 5 minutter. Smag suppen til med salt og peber, og tag gryden af varmen. Skyl spinaten, og vend den i suppen lige inden servering. Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Blomkålscurry med sprød topping og ris - Få opskriften her

Tirsdag: Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli - Få opskriften her

Onsdag: Fyldte squash med oksekød, mozzarella og kartoffelbåde - Få opskriften her

Fredag: Mac and cheese med blomkål, ærter og spidskålssalat - Få opskriften her

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.