Annonce
Mad
11. september 2018

Kyllinge-pastasalat med bønner og basilikum

Nyd en nem, velsmagende og mættende pastasalat til aftensmad − og lav lidt ekstra, så der også er til en dejlig frokost dagen efter. Her får du opskriften på kyllinge-pastasalat med bønner og basilikum
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Kyllinge-pastasalat med bønner og basilikum

Foto: Betina Hastoft

Nyd en nem, velsmagende og mættende pastasalat til aftensmad − og lav lidt ekstra, så der også er til en dejlig frokost dagen efter. Her får du opskriften på kyllinge-pastasalat med bønner og basilikum
2 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 150 g pasta, f.eks. lange skruer
  • 250 g grønne bønner
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Salt og peber
  • 150 g stegt kylling
  • 2 forårsløg
  • 1 frisésalathoved
  • 25 g høvlet parmesan
Annonce

Opskrift - sådan laver du kyllinge-pastasalat med bønner og basilikum

1. Kog pastaen og skyl den i koldt vand.

2. Nip og snit bønnerne og blanchér dem et øjeblik. 3. Blend olie, eddike og basilikum til en grøn dressing og smag den til. 4. Vend pasta og bønner i dressingen og anret på tallerkner sammen med kylling plukket i mindre stykker. 5. Pynt med snittet forårsløg, salat og høvlet parmesan. Energi pr. person: 514 kcal. Fordelt på: fedt 22 %, protein 25 %, kulhydrat 53 % PRØV OGSÅ: Pastasalat med laks, langtidsbagte tomater, asparges og ærter
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.