Aftensmad
27. juni 2011(Opdateret 27.06.11)

Krydrede lammespyd

Lam på grillen - lækkert, krydret og smagfuldt!
Af: Beagle iuel-brockdorff
lammespyd
Lam på grillen - lækkert, krydret og smagfuldt!

Det skal du bruge

  • 225 g hakket lam (eller okse)
  • Salt, peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 forårsløg
  • Et drys ingefær
  • Lidt chili
  • ½ tsk garam masala
  • 1 spsk yoghurt
  • Lidt limesaft
  • 2 spsk hakket mynte

Desuden

  • Yoghurt smagt til med limesaft og -skal
  • Salat, tomater, forårsløg og pitabrød
Annonce

Fremgangsmåde

  1. Ælt kødet med salt, peber, hakket hvidløg og forårsløg, krydderier, yoghurt, lime og mynte.
  2. Form til »pølser«, som sættes på spyd. Grill ved mellemvarme i ca. 6 min. i alt.
  3. Servér med lime-yoghurt, grøntsager og pitabrød.

Se flere opskrifter med lam her.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.