Mad
24. februar 2022

Krydrede hakkebøffer med ovnstegte rødbeder og kartofler

Denne uges hverdagsopskrifter byder lækre retter med sommerens friske, sprøde grøntsager. Her får du opskriften på krydrede hakkebøffer med ovnstegte rødbeder og kartofler
Af: Marie Melchior
https://imgix.femina.dk/media/article/1431-mad-3.jpg

Foto: Line Falck

Denne uges hverdagsopskrifter byder lækre retter med sommerens friske, sprøde grøntsager. Her får du opskriften på krydrede hakkebøffer med ovnstegte rødbeder og kartofler
4 personer

INGREDIENSER

  • 800 g hakket oksekød
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. tørret estragon
  • salt og friskkværnet peber

OVNSTEGTE RØDBEDER OG KARTOFLER

  • 1 kg sommerrødbeder
  • 1 kg nye kartofler
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 100 g frisk babyspinat
  • 100 g feta
Annonce

Rødbederne får en let sødlig smag, når de bages, og fetaen giver et salt modspil.

1. Ovnstegte rødbeder og kartofler: Tænd ovnen på 200°. Skrub rødbeder og kartofler. Fordel dem i ét lag i en bradepande; dryp med olie, og krydr med salt og oregano. Bag rødbeder og kartofler i ovnen i ca. 30 minutter, til kartoflerne er møre.

2. Form kødet til hakkebøffer, og pensl hver hakkebøf med sennep. Drys med estragon, og krydr med salt og peber. Steg hakkebøfferne på en pande i 3-4 minutter på hver side.

3. Skyl spinaten grundigt. Vend de bagte kartofler og rødbeder med spinat, og drys med smuldret feta. Servér sammen med de krydrede hakkebøffer.

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Sojamarineret mørbrad med grillede gulerødder og bønner - Få opskriften her

Bagt torsk med grøntsags-crumble - Få opskriften her

Grøntsager og kylling i fad - Få opskriften her (link fjernet)

Sommer-spaghetti med asparges, ærter og ostekødboller - Få opskriften her (link fjernet)

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.