Annonce
Mad
20. april 2018

Kartoffelvafler med ost og forårsløg

Ja, sådan kan du også serverer vafler. Skønne at have med på farten som frokost eller en snack. Her får du opskriften på kartoffelvafler med ost og forårsløg
Af: Marte Aubert
Kartoffelvafler med ost og forårsløg
Ja, sådan kan du også serverer vafler. Skønne at have med på farten som frokost eller en snack. Her får du opskriften på kartoffelvafler med ost og forårsløg
1 personer
Tid i alt 40 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 100 g kartofler med tynd skræl
  • 1 spsk. smør
  • 1 dl kefir
  • 1 æg
  • 1 dl mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 3 spsk. fintsnittet forårsløg
  • 1 dl revet ost
  • Salt og peber

TILBEHØR

  • ½ dl cremefraiche
Annonce

Opskrift - sådan laver du kartoffelvafler med ost og forårsløg

1. Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Mos dem, hæld mosen i en skål og tilsæt smør, kefir, æg, mel og bagepulver. Tilsæt evt. ekstra kefir for at justere konsistensen på vaffeldejen. Tilsæt forårsløg og revet ost til dejen − gem lidt forårsløg til dressingen. Smag til med salt og peber. 2. Rør en dressing af cremefraiche, forårsløg, salt og peber. 3. Bag vaflerne gyldne i et smurt vaffeljern. Servér dressingen til og pynt evt. med mere forårsløg. PRØV OGSÅ: Kartoffelvafler med røget laks

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.