
1. Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i ½ cm tykke skiver på langs. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl med olie, drys med salt, og bag dem i ovnen i 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
2. ÆRTEMOS: Blend alle ingredienserne sammen med en stavblender til en grov mos. Smag til med citronsaft, salt og peber.
3. SERVERING: Kog æggene i 6-7 minutter; skyl dem i koldt vand, og pil dem. Fordel serranoskinke på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag skiverne ca. 5 minutter i ovnen, til de er sprøde. Skyl og tør rucola. Smør ærtemosen på kartoffelskiverne, og top med rucola, sprødstegt skinke og et halvt æg. Drys med salt og peber, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tærte med græskar, grønkål og feta – få opskriften her
Tirsdag: Sojamarineret laks og kikærtesalat med avocado og kål – få opskriften her
Onsdag: Indisk kylling med ristet blomkål – få opskriften her
Fredag: Quick pulled pork i tacos med syltet rødkål – få opskriften her