Forretter
7. august 2009(Opdateret 07.08.09)

Kammuslinger med sprød skorpe

Lækker og nem opskrift på kammuslinger med sprød skorpe. Vi guider dig igennem hele opskriften.
Af: Claus Christensen
Kammuslinger med sprød skorpe
Lækker og nem opskrift på kammuslinger med sprød skorpe. Vi guider dig igennem hele opskriften.

Det skal du bruge

  • 16-20 kammuslinger
  • Friskrevet brødkrumme
  • Olie til stegning
  • 1 bdt persille

Sauce tatare

  • 200 g god mayonnaise
  • Salt og peber
  • Citronsaft
  • Dijonsennep
  • 3-4 purerede hårdkogte æggeblommer
  • 1 bdt purløg
Annonce

Fremgangsmåde

  1. Panér kammuslingerne i friskrevet brødkrumme og steg dem gyldne og sprøde i hed olie på panden - de skal nærmest frituresteges og må gerne være en anelse rå i midten - ellers bliver de hårde.
  2. Lad dem dryppe af på en serviet.
  3. Frituresteg derefter persillekvistene i den hede olie, til de er knasende sprøde.
  4. Smag mayonnaisen til med salt og peber, citronsaft og en lille smule dijonsennep, tilsæt pureret æggeblomme og friskhakket purløg.
  5. Servér kammuslingerne med den friterede persille og spis dem gerne som fingermad, der dyppes i tatar-saucen.

Se flere opskrifter med kammuslinger her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.