Forretter
21. august 2013(Opdateret 21.08.13)

Kammuslinger med melon og ananas

Denne salat udgør et dejligt måltid hvori der er rigelig næring
Af: Lynn Andersen
Kammuslinger med melon og ananas
Denne salat udgør et dejligt måltid hvori der er rigelig næring

Dressing

  • 100 g blå ost, fx Roquefort
  • 1 dl kærnemælk
  • 1 spsk riseddike
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 spsk finthakket basilikum
  • 1-2 tsk worcestershiresauce

Salat

  • 16 kammuslinger
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk finthakket ingefær
  • 2 spsk majsstivelse
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lille melon, efter eget valg
  • ½ ananas
  • 1 romainesalat eller en blanding af flere salattyper
Annonce

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne til dressingen og stil den til side.
  2. Vend kammuslingerne i finthakket hvidløg og ingefær og bagefter i majsstivelse. Steg dem på alle sider i 30-60 sek. i alt, afhængig af størrelse.
  3. Rens melon og ananas og skær dem i mindre stykker.
  4. Skyl salaten og anret den på fire tallerkener.
  5. Læg kammuslinger og frugt på salaten og dryp dressingen over.
  6. Man kan evt. smuldre mere blå ost over før servering.

Se flere opskrifter med kammuslinger her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.