
Kammuslinger med melon og ananas
21. august 2013TID: 30 min.
Dressing:
100 g blå ost, fx Roquefort
1 dl kærnemælk
1 spsk riseddike
1 finthakket fed hvidløg
Salt og peber
1 spsk finthakket basilikum
1-2 tsk worcestershiresauce
Salat:
16 kammuslinger
1 fed hvidløg
1 tsk finthakket ingefær
2 spsk majsstivelse
1 spsk olivenolie
1 lille melon, efter eget valg
½ ananas
1 romainesalat
eller en blanding af flere
salattyper
Blend alle ingredienserne til dressingen og stil den til side.
Vend kammuslingerne i finthakket hvidløg og ingefær og bagefter i majsstivelse. Steg dem på alle sider i 30-60 sek. i alt, afhængig af størrelse.
Rens melon og ananas og skær dem i mindre stykker.
Skyl salaten og anret den på fire tallerkener. Læg kammuslinger og frugt på salaten og dryp dressingen over. Man kan evt. smuldre mere blå ost over før servering.