
Kammuslinger med ærtesuppe
9. juli 2013Det tager cirka 15 minutter at lave kammuslinger med ærtesuppe
Kammuslinger med ærtesuppe
Dette skal du bruge
1 skalotteløg
1 spsk smør
1 dl hvidvin
500 g nye ærter i bælge eller 200 g fine frosne ærter
½ agurk
½ liter mild hønsebouillon
2 kviste koriander
Salt, friskkværnet peber
4 kammuslinger
Olivenolie
Prøv også kammuslinger a la Beluga - få opskriften her
Sådan gør du
Skær løgene i terninger og klar dem i smør. Tilsæt hvidvin og kog ind, så der er en tredjedel tilbage. Kom bælgede ærter, små agurketerninger, bouillon og koriander i. Lad suppen koge i ca. 10 min. ved svag varme uden låg. Krydr godt med salt og peber. Tag fra varmen, purér med en stavblender og si og afkøl suppen. Steg kammuslingerne i 1½ min. på hver side i lidt varm olie, krydr og servér til suppen med brød.
Her får du 14 lækre forretter til hverdag og fest