1. Bland mel, sukker, vaniljesukker og salt. Skær smørret i små stykker, og smuldr det i dejen. Rør gæren ud i kold kærnemælk, og hæld det i dejen. Saml dejen hurtigt med hænderne (den er lidt klistret, men det skal den være). Stil den tildækket til hævning i 1½ time.
2. Rør imens remoncen.
3. Del dejen i to, og rul hver del ud til en cirkel på et godt melstrøet bord. Skær hver cirkel i 8-12 trekanter. Kom en skefuld remonce på i den brede ende, og rul hornene sammen. Læg dem på plader med sammenføjningen nedad, og pensl med sammenpisket æg eller æggehvide. Drys med mandler. Lad dem efterhæve ½ time. Bages i en 200° varm ovn 15-20 minutter. Afkøl på rist.
4. Pynt evt. med tynde striber glasur og revet citronskal. Kan fryses med eller uden glasur. Kan holde sig 3-4 dage i dåse.