Mad
15. februar 2022

Kålpølser med spidskålslaw

Ugens torsdagsopskrift er kålpølser med spidskålslaw. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/d25e573e274f48798afca87e9b6389f9.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Ugens torsdagsopskrift er kålpølser med spidskålslaw. Få opskriften her
2 personer

Spidskålslaw

  • ½ spidskål
  • ½ fennikel
  • 1 dl drænet yoghurt
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 1 fed hvidløg, revet
  • lidt salt
  • lidt sukker

ENDVIDERE

  • 4 kålpølser

TILBEHØR

  • 100 g blandet salat
  • groft brød
  • sennep
Annonce

Snit kål og fennikel fint, evt. på et mandolinjern. Rør yoghurt med eddike og hvidløg, og vend kål og fennikel med dressingen. Smag til med salt og sukker, og steg pølserne. Servér pølser med slaw, salat, brød og sennep.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.