
Mad
Ida Davidsen: Stegt kongeål med det hele
25. marts 2013af Ida Davidsen
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Smørrebrød når det er bedst, kommer fra smørrebrøds-dronningen Ida Davidsen, prøv hendes stegte kongeål
Stegt kongeål med det hele
Ingredienser
1 skive rugbrød
Smør
1 stk. kongeål (handelsbetegnelse for pighaj og et billigere alternativ til alm. ål), spørg fiskehandleren
Mel
Salt, peber
Belug-art, CaviArt
Lime
Dild
Fremgangsmåde
SWEETPOTATOES-SALAT:
Kogte, kolde søde kartofler (eller alm.) rørt med kryddermayonnaise
Vend fisken i mel, drys med salt og peber og steg den sprød i smør på panden.
Læg fisken på smurt brød, og anret med en stribe kartoffelsalat og kaviaragtig pynt, limebåd og masser af dild.