
Mad
Ida Davidsen smørrebrød med varmrøget makrel og sommersalat
23. september 2009af Ida Davidsen
Smørrebrød med varmrøget makretfilet og sommersalat - lækkerier fra Ida Davidsen.
Det skal du bruge til smørrebrød med varmrøget makrel
Smørrebrødet:
½ skive rugbrød med smør
1 lille varmrøget makrelfilet
3 spsk sommersalat
2-3 stængler frisk purløg
1-2 store radiser
Sommersalat:
400 g rygeost
100 g creme fraiche 18%
100 g agurk
2 radiser
1 spsk hakket purløg
Salt og peber
Prøv også: Smørrebrød med spegepølse og æggeblomme
Sådan laver du smørrebrød med varmrøget makrel
Rør rygeost og creme fraiche sammen. Skær agurk og radiser i terninger og kom dem i sammen med purløgen. Smag til med salt og peber.
Læg den røgede makrel på det smurte rugbrød og læg sommersalaten i en stribe midt på fisken.
Drys med fintklippet purløg og sæt radiseskiver på højkant i salaten.