Smørrebrød med vamrøget makrel og sommersalat
Mad

Ida Davidsen smørrebrød med varmrøget makrel og sommersalat

23. september 2009
af Ida Davidsen
Smørrebrød med varmrøget makretfilet og sommersalat - lækkerier fra Ida Davidsen.

Det skal du bruge til smørrebrød med varmrøget makrel

Smørrebrødet:
½ skive rugbrød med smør
1 lille varmrøget makrelfilet
3 spsk sommersalat
2-3 stængler frisk purløg
1-2 store radiser

Sommersalat:
400 g rygeost
100 g creme fraiche 18%
100 g agurk
2 radiser
1 spsk hakket purløg
Salt og peber

Prøv også: Smørrebrød med spegepølse og æggeblomme

Sådan laver du smørrebrød med varmrøget makrel

Rør rygeost og creme fraiche sammen. Skær agurk og radiser i terninger og kom dem i sammen med purløgen. Smag til med salt og peber.

Læg den røgede makrel på det smurte rugbrød og læg sommersalaten i en stribe midt på fisken.

Drys med fintklippet purløg og sæt radiseskiver på højkant i salaten.

Prøv flere stykker smørrebrød fra Ida Davidsen

Læs også