
Mad
Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Lone Hertz"
23. september 2009af Ida Davidsen
Dette stykke smørrebrød fra Ida Davidsen er opkaldt efter skuespilleren Lone Hertz.
Ida Davidsens smørrebrød opkaldt efter Lone Hertz
Dildmayonnaise:
250 g mayonnaise, smagt til med HP sauce, worcestershiresauce, dijonsennep, citronsaft og Maggi-krydderi
2 spsk creme fraiche 18%
1 bundt dild
Smørrebrødet:
1 skive surbrød med smør
1 hårdkogt æg
1 spsk dildmayonnaise
1 røget sildefilet
3-4 radiser
2-3 stængler frisk purløg
LÆS OGSÅ: Prøv også et stykke med Bendt Bendtsen
Smag mayonnaisen til med det nævnte, ca. 1 tsk af hver.
Tilsæt derefter creme fraiche og hakket dild. Smag til med salt og peber.
Lad dildmayonnaisen hvile mindst ½ time på køl før brug.
Smør surbrødet. Skær ægget i både.
Læg æggebådene taglagt efter hinanden hele brødet rundt.
Læg dildmayonnaisen i en bræmme over æggene og læg silden ved siden af mayonnaisen.
Top med revne radiser og drys med klippet purløg.