Læs også

Mad
Det skal du bruge:
½ skive rugbrød med smør
8 skiver hvidvinskogte kartofler
2 spsk aïoli (hvidløgsmayonnaise, kan købes færdig)
4 stykker kogt krabbekød, evt. Alaska kongekrabbe (fra dåse)
1 spsk CaviArt lakserogn
En dusk dild til pynt
Fremgangsmåde:
1. Kog kartoflerne i halvt vand og halvt hvidvin plus ½-1 dl eddike og salt.
2. Når kartoflerne er i kog, skal de prikkes med en gaffel.
LÆS OGSÅ: Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Lone Hertz"
3. Køl dem af, når de er kogt.
4. Læg kartoffelskiverne taglagt på det smurte brød, og læg aïolien i en bræmme på langs.
5. Anret krabbekød på den ene side og lakserogn på den anden side oven på aïolien.
6. Pynt med dild.