Ida Davidsen smørrebrød
Mad

Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med Bent Fabricius-Bjerre

1. januar 2010
af Ida Davidsen
Prøv Ida Davidsens smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise, der er opkaldt efter Bent Fabricius-Bjerre

Prøv Ida Davidsens smørrebørd opkaldt efter Bent Fabricius-Bjerre

Du skal bruge:

½ skive rugbrød med smør

100 g friskkogt krabbekød

2-3 kogte kartofler

2 spsk sort kaviar (gerne caviart)

2 grønne asparges, 2 spsk dildmayonnaise

LÆS OGSÅ: Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med Bendt Bendtsen

Sådan gør du:

Smør brødet og læg krabbekødet langs kanterne. Skær 2-3 kogte kartofler i skiver og læg dem midt på brødet.

Arrangér en bræmme sort kaviar ved siden af en bræmme dildmayonnaise.

Pynt med letkogte asparges, lagt som »tangenter« oven på maden.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også