
Mad
Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med Bent Fabricius-Bjerre
1. januar 2010af Ida Davidsen
Prøv Ida Davidsens smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise, der er opkaldt efter Bent Fabricius-Bjerre
Prøv Ida Davidsens smørrebørd opkaldt efter Bent Fabricius-Bjerre
Du skal bruge:
½ skive rugbrød med smør
100 g friskkogt krabbekød
2-3 kogte kartofler
2 spsk sort kaviar (gerne caviart)
2 grønne asparges, 2 spsk dildmayonnaise
LÆS OGSÅ: Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med Bendt Bendtsen
Sådan gør du:
Smør brødet og læg krabbekødet langs kanterne. Skær 2-3 kogte kartofler i skiver og læg dem midt på brødet.
Arrangér en bræmme sort kaviar ved siden af en bræmme dildmayonnaise.
Pynt med letkogte asparges, lagt som »tangenter« oven på maden.