Hovedretter

Ugens madplan: Kylling, culotte og hakkebøf

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have marineret kylling med spidskålssalat og krydrede mandler, hakkebøf med stegt spidskål og løvstikkekartofler og kalveculotte med bønnesalat og bulgur med pesto. Få alle opskrifterne her

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

UGENS OPSKRIFTER

Mandag: Marineret kylling med spidskålssalat og krydrede mandler – Få opskriften her

Tirsdag: Hakkebøf med stegt spidskål og løvstikkekartofler – Få opskriften her

Onsdag: Stegt havtaskefilet og pasta med squash – Få opskriften her

Torsdag: Aspargestærte med bresaola og kartoffelsalat med oliven – Få opskriften her

Fredag: Kalveculotte med bønnesalat og bulgur med pesto – Få opskriften her

INDKØBSLISTE
 
KØD OG FISK
4 kyllingebryster
600 g hakket oksekød
100 g bresaola
600 g havtaskefilet
1 kalveculotte (ca. 1.000 g)
                      
FRUGT OG GRØNTSAGER
1 kg kartofler
3 fed hvidløg
2 rødløg
1 spidskål
1 agurk
4 gulerødder
2 squash
1 bundt grønne asparges
300 g grønne bønner
1 usprøjtet citron
3 kviste frisk timian
1 bundt løvstikke
1 bundt dild
1 bundt purløg
1 bundt bredbladet persille
evt. 1 bakke rød skovsyre
evt. 1 bundt kørvel
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
7 æg
1 dl piskefløde
100 g revet ost
100 g parmesan
1 rulle tærtedej
400 g frisk pasta
4 spsk. kapers
200 g mandler
400 g grov bulgur
1 dl honning
4 dl ris
2 spsk. soltørrede tomater i olie
4 spsk. sorte oliven
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. fennikelfrø
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
smør
oliven- og solsikkeolie
salt og friskkværnet peber
cayennepeber
stødt koriander
æbleeddike
hvid balsamicoeddike
sojasauce