Hovedretter

Ugens madplan: Gnocchi, andebryst og tunbøf

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme, andebryst med glasnudler og agurkesalat og tunbøf med sprød kartoffelsalat, tomater og oliven. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

FEMINAs madplan i denne uge byder på

Mandag: Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme – Få opskriften her

Tirsdag: Tærte med squash og forårsløg – Få opskriften her

Onsdag: Andebryst med glasnudler og agurkesalat – Få opskriften her

Torsdag: Krydrede kyllingelår med tomatsalat og grillet brød – Få opskriften her

Fredag: Tunbøf med sprød kartoffelsalat, tomater og oliven – Få opskriften her

 

INDKØBSLISTE TIL UGENS MADPLAN

KØD OG FISK
600 g gnocchi
500 g små friske chorizopølser
2 andebryster
12 kyllingeunderlår
4 tunbøffer a 100-150 g
 
FRUGT OG GRØNT
2 rødløg 
1 fed hvidløg
6 forårsløg
500 g små kartofler
½ blomkål
2 hjertesalater 
1 squash
2 skoleagurker 
600 g daddeltomater
200 g små tomater 
2 modne avocadoer
2 cm frisk ingefær
1 rødt æble 
1 usprøjtet citron
4 limefrugter, heraf mindst 2 usprøjtede 
1 bundt timian
½ bundt koriander
½ bundt mynte
kørvel og evt. skovsyre
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
3 æg
3 spsk. mælk
4 spsk. cremefraiche 18 %
1 bæger ricotta
40 g parmesan
1 rulle butterdej
100 g glasnudler
2 spsk. fiskesauce
4 skiver brød
6 spsk. sorte oliven med sten
3 spsk. kapers
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
1 spsk. olie til stegning
2 dl olivenolie
2 spsk. solsikkeolie
5 spsk. paprika
1½ spsk. tørrede chiliflager
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. knuste anisfrø
 
Gør hverdagen lettere med en madplan - køb FEMINAs hæfte med 52 ugers madplan