Hovedretter

Ugens madplan: Gazpacho, lammekoteletter og salat

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have salade niçoise med frisk tun og sennepsdressing, gazpacho med rugbrødscroutoner og grillede lammekoteletter med ærtepuré og tomatsalat. Få alle opskrifterne her

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

Mandag: Salade niçoise med frisk tun og sennepsdressing - Få opskriften her

Tirsdag: Krebinetter med persillesauce og tomatsalat - Få opskriften her

Onsdag: Bønnesalat med pocheret kylling og vilde ris - Få opskriften her

Torsdag: Gazpacho med rugbrødscroutoner - Få opskriften her

Fredag: Grillede lammekoteletter med ærtepuré og tomatsalat - Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

KØD OG FISK
500 g hakket kyllingekød
1 kalvecuvette (ca. 900 g)
500 g hakket oksekød
500 g hakket lammekød
600 g sandartfilet med skind
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
1 løg
1 rødløg
1 helt hvidløg 
1 bundt forårsløg 
8 bagekartofler 
500 g nye kartofler
500 g tomater
650 g cocktailtomater 
1 agurk
1 radicchio
1 spidskål
1 hovedsalat
1 stykke frisk ingefær 
1 usprøjtet citron
3 appelsiner, heraf mindst 1 usprøjtet
1 bundt bredbladet persille 
1 bundt timian 
1 bundt mynte 
1 bundt basilikum
1 bundt koriander 
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
2 dl yoghurt naturel
1 dl piskefløde 
1 kugle frisk mozzarella   
60 g parmesan
3 æg 
65 g smør 
2½ dl god mayonnaise 
1 pakke friske lasagneplader
3 dl couscous
1 dåse hakkede tomater
100 g tørrede figner
50 g hasselnødder
3 tsk. tørret oregano 
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. spidskommen
2 spsk. tørrede chiliflager
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
50 g brødkrummer (af daggammelt hvedebrød)
sojasauce
rapsolie
solsikkeolie
olivenolie
hvid balsamicoeddike
eddike
salt og friskkværnet peber 
1 spsk. rørsukker 
8 tynde træspyd