Hovedretter

Ugens madplan: Burger, frikadeller og laks

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have marineret ovnstegt kylling med pesto og sprød kartoffelsalat, frikadeller og spidskålssalat med ærter og kartofler og laks med spaghetti og bønnesalat med små tomater. Få alle opskrifterne her Denne uges madplan er lavet i samarbejde med MENY, som er Danmarks nye fødevaremarked

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

Mandag: Ovnstegt kylling med pesto og sprød kartoffelsalat - Få opskriften her

Tirsdag: Bøfsandwich med coleslaw og syltede skalotteløg - Få opskriften her

Onsdag: Frikadeller og spidskålssalat med ærter og kartofler - Få opskriften her

Torsdag: Koteletter med råstegte kartofler og vandmelonsalat med feta - Få opskriften her

Fredag: Laks med spaghetti og bønnesalat med små tomater - Få opskriften her

 

INDKØBSLISTE

KØD OG FISK
1 hel kylling
500 g hakket oksekød
500 g hakket kalvekød
4 svinekoteletter, gerne med skaft
4 laksefileter
 
FRUGT OG GRØNT
1.400 g små kartofler
3 bagekartofler
4 gulerødder (ca. 300 g) 
2 rødbeder (ca. 300 g)
400 g grønne bønner
400 g ærter i bælg
400 g små cocktailtomater
2 bananskalotteløg
1 løg
1 hjertesalat
200 g rucola
½ spidskål
12 radiser
½ vandmelon 
frisk timian
5 kviste frisk rosmarin
1 bundt basilikum
1 potte dild
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
2 dl græsk yoghurt
100 g feta
200 ml rygeost
70 g parmesan
1 æg
200 g fuldkornsspaghetti 
3 spsk. grovkornet sennep
æbleeddike
hindbæreddike
hasselnøddeolie 
1 dl mineralvand
30 g mandler
3 spsk. kapers
6 spsk. små sorte oliven med sten
4 burgerboller, gerne grove
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
Oliven- og solsikkeolie
salt og friskkværnet peber
1 dl havregryn
4-6 spsk. hvedemel
4 spsk. god mayonnaise 
2 spsk. honning
 
Denne uges madplan er lavet i samarbejde med MENY, som er Danmarks nye fødevaremarked
MENY har netop åbnet 120 butikker, som alle har maden i fokus, og holdet bag tæller mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. MENYs  medarbejdere er MADarbejdere! MENY er en skøn blanding af det, du bruger mest, til priser, der er til at betale – og så alt det, der sætter  ekstra kulør på tilværelsen.