Mad
25. april 2018

Toast med serrano, parmesan og asparges

Når du bruger lækre råvarer, bliver det pludselig en sand luksus, når der står toast på menuen. Her får du opskriften på toast med serrano, parmesan og asparges
Af: Emma Martiny
toast

Foto: Winnie Methmann

Når du bruger lækre råvarer, bliver det pludselig en sand luksus, når der står toast på menuen. Her får du opskriften på toast med serrano, parmesan og asparges
4 personer
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 godt surdejsbrød
  • 1 bundt grønne asparges
  • 250 g serranoskinke (ca. 16 skiver)
  • 200 g parmesan
  • olivenolie til pensling

HONNINGSALAT MED VINAIGRETTE

  • 1 hovedsalat
  • 1 håndfuld blandede krydderurter, f.eks. persille, purløg, dild
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt og friskkværnet peber
Annonce

Opskrift - sådan laver du toast med serrano, parmesan og asparges

1. Skær brødet i skiver, så du har nok til den mængde toasts, du ønsker. Knæk den nederste, lidt træede ende af aspargesene. Læg brødskiverne sammen 2 og 2 med fyld af serranoskinke, groftrevet parmesan og asparges. Pensl brødet med olie, og steg toastene gyldne og sprøde i en toastmaskine eller på en rist i ovnen. 2. HONNINGSALAT MED VINAIGRETTE: Skyl og pluk salaten, og læg den i en skål. Hak krydderurterne fint, og rør dem sammen med resten af ingredienserne i en anden skål. Dryp krydderurtevinaigretten over salaten, og servér som tilbehør til de varme toasts. TIP: Du kan bruge en god cheddar- eller flødeost i stedet for parmesan. Få indkøbslisten til hele ugen her

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.