Anders Schønnemann
Hovedretter

Thailandsk salat med oksekød

Ugens tirsdagsopskrift er thailandsk salat med oksekød. Få opskriften her

Vælger du at spise salat uden ris, er den super hurtig at lave. Du kan evt. erstatte salate med fintsnittet kål, så det mætter mere.
 

Thailandsk salat med oksekød til 2 personer (40 min)

INGREDIENSER

DRESSING
½ dl limesaft
¼ dl fiskesauce
1 grøn chili, hakket
1 spsk. fintrevet ingefær

SALAT
2 bøffer
lidt olie
salt og peber
1 agurk
1 hovedsalat
3 tomater i både
1 rødløg i tynde både
2 håndfulde koriander

TILBEHØR
evt. kogte fuldkornsris

Opskrift - sådan laver du thailandsk salat med oksekød

1. Rør limesaft, fiskesauce, chili og ingefær sammen.

2. Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande, gerne rosastegte. Krydr med salt. Skær dem i skiver lige inden brug.

3. Flæk agurken, og skrab kernerne ud med en teske. Pluk salat, og anret den i en skål. Vend agurk, tomat, oksekød, løg og koriander med dressingen, og anret oksekødssalaten på salat-bladene. Servér straks, evt. med ris til.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Omelet med parmaskinke og tomat-topping - Få opskriften her

ONSDAG: Løgtærte med blå ost - Få opskriften her

TORSDAG: Tom ka suppe med kylling og tomater - Få opskriften her

FREDAG: Moules frites med aïoli og salat - Få opskriften her