Torsdag, 5. november 2015 - 7:22 - af Marie Melchior, Foto: Line Falck
Suppe med kylling og perlespelt til 4 personer
Tid: 20 minutter. Kogetid: 20 minutter.
DET SKAL DU BRUGE TIL SUPPE MED KYLLING OG PERLESPELT
500 g kyllingebrystfilet
1 løg
1 fed hvidløg
2 porrer
4 gulerødder
2 spsk. olivenolie til stegning
1 l hønsebouillon
1 laurbærblad
2½ dl perlespelt
salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
1 bundt bredbladet persille
Opskrift - sådan laver du suppe med kylling og perlespelt
1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Steg løg, hvidløg, porrer og gulerødder i olie i en tykbundet gryde i et par minutter. Tilsæt kyllingestykkerne, og lad dem stege med i yderligere et par minutter. Hæld bouillon i gryden, og tilsæt laurbærblad og perlespelt. Lad suppen koge i 20 minutter, til perlespelten er kogt mør, og smag til med salt og peber.
2. Servering: Skyl og hak persillen. Drys persille over suppen, og servér.
TIP: Perlespelt gør suppen fyldig og mættende, men måske får du alligevel lyst til at servere et par skiver brød til.
Mandag: Bagt laks med ingefær og quinoasalat - Få opskriften her
Tirsdag: Lammeburger med hummus og stegt aubergine - Få opskriften her
Torsdag: Koteletter med pandestegte kartofler og æbler - Få opskriften her
Fredag: Indisk curry med oksekød og grøntsager - Få opskriften her