Opskrift - sådan laver du sprødstegt kulmule med ærtedip og nye kartofler
1. LYNSYLTET RØDLØG: Pil rødløget, og skær det i både. Læg det i en kasserolle med eddike og honning, og bring i kog. Tag straks kasserollen af varmen, og stil rødløget til side indtil servering.
2. TILBEHØR: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand.
3. ÆRTEDIP: Optø ærterne ved at hælde kogende vand over dem i en sigte. Hæld dem i en skål sammen med cremefraiche, og mos dem med en stavblender til en grov, cremet dip. Smag til med citronsaft, salt og peber.
4. Steg kulmulefileterne på kødsiden i smør på en pande ved høj varme i ca. 2 minutter, indtil de er gyldne, og dernæst på skindsiden i 5-7 minutter, indtil fisken er gennemstegt og hvid i farven. Krydr med salt og peber.
5. SERVERING: Servér kulmulefileterne med ærtedip og kogte kartofler, og pynt med syltede rødløgsbåde og ærteskud.