Hovedretter

Spinat-frittata med pecorino

Ugens torsdagsopskrift er Spinat-frittata med pecorino. Få opskriften her

Hvis du gerne vil undgå kartofler, kan du erstatte dem med tykke skiver ristede squash.

Spinat-frittata med pecorino til 2 personer (30 min)

Ingredienser
250 g babyspinat
300 g kogte kartofler
3 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
salt
4 æg
2 spsk. koldt vand
salt og peber
75 g revet pecorino
TILBEHØR:
salat
evt. groft brød
eller rugbrød
evt. chiliolie

Opskrift - sådan laver du spinat-frittata med pecorino

1. Skyl spinaten grundigt, og skær kartoflerne i mundrette stykker. Steg kartofler og hvidløg i lidt olivenolie på en lille, varm pande – evt. ovnfast. De må gerne tage lidt farve. Kom spinaten ved, og lad den falde sammen. Krydr med salt.
2. Pisk imens æg, vand, salt og peber sammen. Hæld æggemassen på panden over grøntsagerne, og skru lidt ned for varmen. Lad den sætte sig i bunden, og fyld den med revet pecorino. Steg den færdig på blusset under låg, eller sæt den i en varm ovn, indtil æggemassen har sat sig.
Servér frittata med salat og evt. groft brød eller rugbrød og evt. chiliolie til.

TIP: Servér en simpel grøn salat til din frittata, eller vælg en skøn tomatsalat af tomater, olivenolie, salt og tynde skiver løg.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Oksespyd med chiliolie og fennikelsalat - Få opskriften her

TIRSDAG: Sauté af svinekød 0g asparges - Få opskriften her

ONSDAG: Rimmet havkat med sommermos - Få opskriften her

FREDAG: All-in-one-kylling med peberfrugt - Få opskriften her

Læs mere om: