Hovedretter

Spaghetti med tunsauce og kapers

Denne simple og friske pastaret tager næsten ingen tid at bikse sammen. Her får du opskriften på spaghetti med tunsauce og kapers

Spaghetti med tunsauce og kapers 

Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
400 g spaghetti
 
TUNSAUCE
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie til stegning
1 lille glas kapers
3 dl hvidvin
2 dåser tun i olie 
salt og friskkværnet peber
 
 
TIL SERVERING
skal af 1 usprøjtet citron
1 håndfuld bredbladet persille
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
PRØV OGSÅ: Cremet spaghetti med ricotta og spinat

Opskrift - sådan laver du spaghetti med tunsauce og kapers 

1. TUNSAUCE: Pil og pres hvidløg, og svits dem i olie i bunden af en gryde. Tilsæt afdryppede kapers, og lad dem svitse med et par minutter. Hæld hvidvin over, og bring gryden i kog. Afdryp tun, og vend i gryden. Krydr med salt og peber.
 
2. SERVERING: Skyl citronen, og riv skallen fint. Skyl og hak persillen. Vend den friskkogte, afdryppede spaghetti i tunsaucen. Drys med citronskal og persille, og servér straks.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Græskarsuppe med bacon og mandler – Få opskriften her

Tirsdag: Quinoa-schnitzel med ærtepuré – Få opskriften her

Onsdag: Kylling i karry – Få opskriften her

Fredag: Italiensk farsbrød med hasselbackkartofler – Få opskriften her